Loading...

Doprava a platba

KDO MI BALÍČEK BUDE DORUČOVAT?

Zvolili jsme několik variant, ze kterých si můžete vybrat. Vyberte tedy tu, která Vám nejvíce vyhovuje. Můžete vybrat kurýra PPL nebo zásilkovnu.

       Objednávka       
   Zásilkovna

79,- při platbě kartou

118,- při platbě na dobírku

                    
   Kurýr PPL

 79,- při platbě kartou

118,- při platbě na dobírku

                    

1) Zásilkovna

Zásilky běžně doručují do druhého dne. Jakmile předáme zboží do přepravy, okamžitě vám odešlou email s trasovacím číslem. Cestu vaši zásilky tak můžete sledovat online. Po doručení na vámi zvolené výdejní místo vám pošlou SMS a e-mail s heslem. Od této chvíle si ji můžete na výdejním místě kdykoli do 7 dnů vyzvednout. Zásilku si můžete vyzvednout kdykoli od okamžiku získání hesla. Nebo pro ni třeba někoho poslat – nemusíte ukazovat občanku, stačí znát heslo. U

Pokud si zvolíte Zbox nebo AlzaBoxlhůta pro vyzvednutí jsou jen 2 kalendářní dny. Z-boxy jsou dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vyzvednutí je tak možné i v noci. Pokud si nestíháte svoji zásilku vyzvednout, lhůtu si můžete prodloužit o 1 den. K Z-boxu a AlzaBoxu je potřeba přijít se svým chytrým telefonem, staženou aplikací Zásilkovna, aktivním datovým připojením a zapnutým Bluetooth. Pokud tuto možnost nemáme, doporučujeme si zvolit klasickou výdejní pobočku.

2) Kurýr PPL

Kurýři se opravdu činí a doručují již do druhého pracovního dne od odeslání zásilky. Až se k Vám budou blížit zavolají nebo napíší SMS, takže budete vědět, kdy balíček čekat.

Důležité je hlavně pečlivě vyplnit kontaktní údaje, ať se Vám doručovatelé dovolají a dozvoní se na správné místo. Pokud zásilku nikdo z nějakého záhadného důvodu přesto nepřevezme, bude doručena zpět k nám.

JAK MOHU ZAPLATIT?

Dobírka – Jestli máte peníze zašité v matraci, klidně zaplaťte pošťákovi, kurýrovi v hotovosti. Při vyplňování volte platbu dobírkou.

Platba převodem - Platbu zaokatíte opřevodem na účet.

                                                                 Cena
   Dobírka                                                               39,-
   Platba předem                                                               ZDARMA